Het Grote Zand

Restaurant Het Grote Zand is een stijlvol restaurant met een apart bruincafé gedeelte met bar. U kunt hier terecht voor een kopje koffie, een lunch, maar ook kunt u hier culinair genieten onder het genot van een heerlijk glaasje wijn.

U kunt bij Het Grote Zand kiezen voor koffie met gebak, lunch en/of diner. De menu kaart vindt u hier. Mocht u hier vragen over hebben, dan kunt u contact opnemen met Het Grote Zand via 0593 - 59 24 80. 

U kunt dit arrangement combineren met het lopen van het spoortracé. Kamp Westerbork was een deportatiekamp: het symbool voor deze plek was en is de trein. In eerste instantie stoppend en vertrekkend bij het station Hooghalen, vanaf november 1942 in het kamp. Het spoortracé loopt langs Het Grote Zand en dat maakt dit restaurant de perfecte plek voor een pauze.

Na uw lunch of voor uw diner komt u naar het Herinneringscentrum toe, waar u kunt kiezen uit de volgende activiteiten.


Reserveren is noodzakelijk, minimaal vijf werkdagen voor uw geplande bezoek. Dit kan per mail of telefonisch: 0593-592600. Reserveringen zijn afhankelijk van beschikbaarheid. Prijzen zijn afhankelijk van het arrangement dat gekozen wordt.