De Amer

 

De Amer is een oud café (1916) waar elke week wel wat te doen is in het hoogseizoen. Veel muziek, maar ook literatuur, verdieping en ontmoeting. Het Amer arrangement bestaat uit verschillende onderdelen.

U krijgt bij ontvangst koffie/thee met appelgebak of krentewegge. Na de koffie heeft u de mogelijkheid om de halve acht van Amen te lopen. Dit is een mooie wandeling, die uitgezet is door Staatsbosbeheer. Voor meer informatie over deze wandeling kijkt u hier. Hoort u liever informatie over het café en muzikale- en culturele activiteiten die daar plaatsvinden? Dan kan dat ook. De Amer vertelt u graag meer. 

Na deze activiteiten kunt u genieten van een eenvoudige, maar lekkere lunch. Deze lunch bestaat uit soep, 2 belegde broodjes, melk, karnemelk, jus d’orange en fruit. De lunch kunt u nuttigen in café de Amer. Mocht u vragen hebben over het eten dat geserveerd wordt bij de Amer, dan kunt u contact opnemen met de Amer per mail (link) of telefonisch 06-53912303.

Na uw lunch (optioneel) komt u naar het Herinneringscentrum kamp Westerbork toe, waar u kunt kiezen uit de volgende activiteiten


Reserveren is noodzakelijk, minimaal vijf werkdagen voor uw geplande bezoek. Dit kan per mail of telefonisch: 0593-592600. Reserveringen zijn afhankelijk van beschikbaarheid. De volgorde mag ook aangepast worden. U kunt de dag ook in het museum van kamp Westerbork beginnen en afsluiten bij de Amer. Prijzen zijn afhankelijk van het arrangement dat gekozen wordt.